Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Ready 2 Go

Gage vanaf € 2.495,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Coverband
Duur 4 x 40 minuten
Geluid C-set tot 1000 personen
Bezetting5 personen
Genre allround  


Ready 2 Go


Allround coverband  Ready2Go laat weer van zich horen!!

100% top entertainment in een nieuwe wervelende show.

Ready2Go is een veelzijdige en krachtige coverband die hun sporen in het commerciële bandcircuit reeds verdiend hebben. De zeer ervaren leden zetten in 2014 een compleet nieuwe show neer die bestaat uit verschillende muziekstijlen. Of je nu houdt  van Rock, Pop, Dance, Latin of Nederlandstalige feest muziek, alles komt voorbij in een avondvullend programma en voor een zeer scherpe prijs. 

Bij Ready2go wordt muziek gecombineerd met een grote dosis humor en top entertainment. Door verschillende medleys en mash-ups heb je echt geen tijd om de dansvloer te verlaten….

Het zeer uitgebreide repertoire maakt het mogelijk dat deze band zich gemakkelijk aan elke situatie kan aanpassen en elke avond succesvol kan laten verlopen. Ook een avond op maat kan gemaakt worden. Ready2go biedt naast live muziek ook zeer veel mogelijkheden op gebied van licht en geluid, zodat het een spetterend geheel wordt op het podium. Improvisatie en interactie is voor deze formatie heel belangrijk zodat elke show weer anders is.

Dus kort gezegd:  Zin in een écht knallend feest? Boek dan nu Ready2go!!!!


Uitgelicht filmpje

Ready 2 Go

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Ready 2 Go

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team