Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Ready 2 Go

Gage vanaf € 1.995,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Coverband
Duur avondvullend
Geluid A-set tot 400 personen
Bezetting 5 personen
Genre allround Vertrekplaats

Ready 2 Go


Ready2go boeken een de perfecte keuze voor uw evenement.
De allround coverband bestaat uit twee zangeressen die beide ook percussie kunnen spelen. Een zanger die gitaar speelt. Nog een zanger die met de toetsen en een bas overweg kan en een drummer die ook kan zingen. De vijf bandleden zorgen voor een muzikaal hoogstandje en een geweldig feest.

Ready2go is het best te omschrijven als een coverband met een bak ervaring, die van alle markten thuis is en voor 100% entertainment zorgt. Een band die zijn naam heeft gevestigd in het commerciële bandcircuit. Pop, rock, dance, latin en Nederlandstalig alles komt langs tijdens de show. In de laatste jaren stond Ready2go op verschillende podia door heel Nederland. Zo stonden ze op verschillende feesttenten, bedrijfsfeesten en bruiloften.

Ready2go heeft zelf een grote keuze aan licht en geluid, waardoor de band zich met gemak kan aanpassen aan elke locatie waar zij optreden. De 5-mans formatie heeft verschillende shows en zijn dus perfect voor kleine en grote evenementen.

Ready2go heeft een klein show die voor intieme feesten kan worden ingezet. De band zorgt voor een fantastisch programma zonder lange pauzes en waar veel verschillende genres langs komen.

Daarnaast heeft Ready2go een metamorfose ondergaan waar een compleet nieuwe show is uitgekomen: The Party Show! De ingrediënten voor deze show zijn: 5 top entertainers die voor genoeg interactie zorgen, een gaaf decor, een nieuw repertoire, een waanzinnige lichtshow en heel veel dans en entertainment.
U zou The Party Show ook nog kunnen uitbreiden met een DJ voor in de pauzes.

Ready2go boeken is gegarandeerd succes op uw evenement. Het is belangrijk voor Ready2go dat geen avond hetzelfde is, dus improvisatie en interactie met het publiek zijn een must.

Ready2go boekt u als u klaar bent voor een knallend feest!

Note: Ook te boeken als trio, prijs op aanvraag


Uitgelicht filmpje

Ready 2 Go

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Ready 2 Go

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team