Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Rein Mercha

Gage vanaf € 2.500,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid A-set tot 400 personen
Bezetting 1 persoon
Genre feest / Nederlandstalig

Rein Mercha


Rein Mercha is geboren op 27 februari 1963 ,woonachtig in Den Haag.

Rein Mercha is een volbloed Sinti zigeuner en is daar ook trots op. Hij is een volksheld onder de zigeunermensen en hij komt uit een zeer muzikale en grootte familie, hij heeft al een aantal cd’s op zijn naam staan.

Rein leeft voor zijn muziek zijn grote hobby, en als enige ter wereld heeft hij een cd uitgebracht "I Soeni" in het Sinti (zigeunertaal) gezongen nummers.

Rein heeft al in diverse tv programma’s opgetreden. En zijn eerste single werd uitgebracht door de NCRV. Hij heeft ook een eigen documentaire over zijn leven deze is genaamd "I Soeni" dit betekent de droom. Hij is in totaal twee jaar gefilmd .Hij was eigenlijk de eerste met een real life soap. Deze film is ook twee keer op de Nederlandse tv geweest Deze documentaire heeft in alle filmhuizen in Nederland gedraaid en zelfs in Canada en New York.

Rein Mercha is ook een van de weinige zangers in Nederland met zo n krachtige stem. Hij hoort bij de top van de live zangers, want wat deze man op het podium laat horen zo zijn er maar weinig.

De tijd is nu rijp om heel Nederland daarvan te laten genieten!


 

 


Uitgelicht filmpje


Rein Mercha in het nieuws

Rein Mercha

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Rein Mercha

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team