Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van René Mioch

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Personality/Spreker
Duur Op aanvraag
Geluid Excl.
Bezetting 1 persoon
Genre Spreker


René Mioch


René Mioch is een Nederlandse journalist, filmdeskundige en multimediaproducent die ook is te boeken als spreker, dagvoorzitter en presentator. Regelmatig verschijnt hij in de landelijke media en wordt hij gevraagd als deskundige in televisieprogramma’s zoals RTL Late Night, Shownieuws en Pauw. Daarnaast treedt hij regelmatig op tijdens congressen, seminars en uiteenlopende evenementen.

René Mioch inhuren als spreker voor een lezing

René Mioch wordt in 1959 geboren in Waalwijk en ontwikkelt al op jonge leeftijd een interesse voor de journalistiek. Al op vijftienjarige leeftijd interviewt hij beroemdheden voor een Amsterdamse ziekenomroep en op zijn twintigste spreekt hij als radioverslaggever met filmsterren als Mel Gibson en Jack Nicholson op het internationale filmfestival in Cannes. In dezelfde periode werkt hij jarenlang als freelance radiopresentator voor de NCRV, KRO en Veronica.

Voor de laatstgenoemde omroep maakt hij in 1985 de overstap naar televisie en valt hij op als presentator van televisieprogramma’s zoals Veronica Film en Films en Sterren. Deze werkzaamheden leveren hem een breed internationaal netwerk op en maken van hem niet alleen ‘Mr. Film’, maar ook ‘Een ster onder de sterren’.

Zijn decennialange ervaring in de film- en televisiewereld vormen een belangrijke inspiratiebron bij de lezingen die hij geeft. Organisaties die hem boeken als spreker, krijgen een unieke blik achter de schermen van Hollywood. Dit alles wordt ondersteund door spraakmakende fragmenten van interviews met beroemdheden zoals Julia Roberts, Steven Spielberg, George Clooney en Johnny Depp.

Ondernemer René Mioch boeken als dagvoorzitter of presentator

Ook als multimediaproducent timmert René Mioch al jarenlang hard aan de weg. In 2005 is hij een van de oprichters van FCCE, dat filmgerelateerde televisieprogramma’s zoals Hollywood Buzz (HBO) en Films en Sterren (RTL) produceert. Dit laatste programma wordt in ruim 80 landen uitgezonden en is illustratief voor zijn grote successen als ondernemer.

Bedrijven die hem inhuren als spreker, kunnen dan ook rekenen op een inspirerende lezing met daarin belangrijke inzichten over ondernemen, motivatie, marketing en communicatie. Moeiteloos legt hij de link tussen zijn persoonlijke ervaringen als ondernemer en televisiepersoonlijkheid en specifieke uitdagingen voor uw organisatie.

Als bedrijf kunt u René Mioch niet alleen boeken als spreker, maar ook als presentator of dagvoorzitter. Dankzij zijn jarenlange ervaring met televisiewerk is hij de ideale presentator voor uw workshop, awardshow, bedrijfspresentatie, jubileum, productlancering of andersoortige evenement. Zijn achtergrond als journalist maakt hem bovendien de ideale dagvoorzitter en gespreksleider. Op bevlogen en humoristische wijze zorgt hij ervoor dat discussies tot de kern komen, zonder dat het publiek ook maar een moment de aandacht verliest.


Uitgelicht filmpje

René Mioch

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over René Mioch

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team