Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Rene Riva

Gage vanaf € 1.950,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid A-set tot 400 personen
Bezetting 1 persoon
Genre feest / Nederlandstalig

Rene Riva


Zodra de eerste noten over de lippen komen van de Amsterdamse zanger Rene Riva, drijven de herinneringen aan Willy Alberti - een van de meest populaire Nederlandse volkszangers ooit - vanzelf boven.

Rene's tv debuut kam in 2005, toen hij optrad bij het Radio 2 Gala van het Nederlandse Lied ter ere van Willeke Alberti.

14 november 2008 kwam Rene's laatste album uit: "Als ik jou zie". Dit album is goed ontvangen en wordt op diverse piraten zenders regelmatig gedraait.

Rene is op dit moment druk bezig met optredens in het land bij grote evenementen, bedrijfsfeesten en diverse festivals. Zijn ambitie is om meer Italiaans repertoire ten gehore te brengen en uiteindeijk een compleet Italiaanstalig album op te nemen.


Uitgelicht filmpje

Rene Riva

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Rene Riva

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team