Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Renee De Haan

Gage vanaf € 1.495,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid A-set tot 400 personen
Bezetting 1 persoon
Genre Nederlandstalig

Renee De Haan


Als rasechte Amsterdamse is Renee de Haan opgegroeid met muziek, en werd zij al op jeugdige leeftijd door haar vader meegenomen naar de Amsterdamse binnenstad om daar, op het biljart of op de tapkast, haar zangkunsten te vertonen. Het (Amsterdamse-) levenslied stond altijd centraal in de carrière van Renee de Haan en het is juist dat levenslied, zo vol emoties, herkenbaar en puur, dat haar succes bracht en nog steeds brengt.

Het lied dat Renee de Haan op het lijf geschreven is en waarvoor het leven een onuitputtelijke inspiratiebron vormt. Renée schrijft haar teksten zelf en vaak schrijft Renee de Haan ook de muziek voor haar liedjes.

Inmiddels kan Renee de Haan bogen op vele Nederlandstalige hits die hoge ogen gooiden in de Nederlandse Top 40 en zijn er al een zestal CD’s verschenen. ‘Vuile huichelaar’, ‘Neem mij nog één keer in je armen’,‘Mannen’ en ‘Mooie blauwe ogen’ zijn slechts een paar van de hits die Renée de bekendheid hebben gegeven die zij verdient.

Het repertoire van Renee de Haan nodigt uit om mee te zingen en heeft die lach en die traan in zich waar de Amsterdammers om bekend staan. Straalt een gezelligheid uit, een saamhorigheid die recht uit het hart komt.

Haar optreden is een waar schot in de roos, of het nu een café, feesttent of bedrijfsfeest betreft…Renee weet als rasechte Amsterdamse het publiek altijd voor zich te winnen…… Wie deze veelgevraagde artieste kent, weet Renee de Haan daar kun je niet omheen!


Uitgelicht filmpje

Renee De Haan

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Renee De Haan

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team