Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Rich Magic

Gage vanaf € 595,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Goochelaar / Illusionist
Duur 2 uur
Geluid excl.
Bezetting 1 persoon
Genre Illusie / Magic

Rich Magic


Reeds op jonge leeftijd was Rich Magic geïnteresseerd in de goochelkunst. Al vrij snel werd dit een dagelijkse bezigheid van hem. Toen hij steeds meer in contact kwam met collega’s en congressen bezocht, ging het goochelen een steeds belangrijkere rol spelen. Al snel kreeg hij zijn eerste optredens. Na enige tijd nam het aantal optredens gestaag toe en op dit moment is hij als goochelaar overal in het land te vinden.

Met de nieuwste goocheltechnieken, een dosis magie omlijst met humor en show, worden uw gasten meegenomen in de wereld, waar het onmogelijke zal worden waargemaakt. Prijswinnend goochelaar Rich Magic zorgt voor magisch entertainment van hoog niveau! Hij weet precies hoe hij uw gasten een onvergetelijke en magische avond kan bezorgen, waar nog lang over zal worden nagepraat.

Gewonnen prijzen: goochelaar Rich Magic was prijswinnaar op verschillende kampioenschappen, waaronder winnaar van de Fred Kaps Award 2008, winnaar van de Dynamite Magic Contest 2008 en winnaar van het ToiToi Kampioenschap 2007+2009!

Dus gegarandeerd succes met Goochelaar Rich Magic!

Rich Magic is te boeken voor: Table Magic - Centrale act / Podium act - Workshop - Kindershow - Magic Night (magisch entertainment tussen de gangen van een diner).

Note: deze prijs is inclusief 300 kilometer retour vanaf Eindhoven en geldig voor Table Magic, Workshop, Kindershow of Magic Night. Prijzen voor een centrale act / podiumact zijn uitsluitend op aanvraag!


Uitgelicht filmpje

Rich Magic

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Rich Magic

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team