Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Rick Van Velthuysen

Gage vanaf € 1.750,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Populaire Veronica DJ
Duur 2 uur
Geluid exclusief
Bezetting 1 persoon
Genre Dance classics / Top 40

Rick Van Velthuysen


Rick van Velthuysen werd op 15 september 1961 geboren in Rotterdam. Al op jonge leeftijd werden er door Rick overschakelingen gemaakt tussen de plaatjes op de 'buizenradio' in de vensterbank en een oude pick-up. Zijn liefde voor radio ontstond pas echt toen hij van zijn oma een eigen 'Veronica 192'-transistor kreeg, waarop hij naar Radio Veronica kon luisteren.

In 1978 debuteerde hij, via een schoolkameraad, als dj bij Radio Bollenstreek. Rick wilde meer zendtijd en ging vervolgens van de ene piraat naar de andere.

In 1985 werd hij door Jeroen van Inkel geattendeerd op het feit dat de KRO op zoek was naar nieuwe dj's. Hij werd aangenomen bij de KRO waar hij, samen met Peter van Dam, een spelletjesprogramma ging presenteren en later als invalkracht werkte.

Toen Kas van Iersel in 1986 de AVRO verliet werd Rick benaderd om dit gat op te vullen. Binnen anderhalve week was Rick te beluisteren bij de AVRO met onder andere het programma Top Pop Radio, dat achtereenvolgens werd omgedoopt tot de Top Pop 20 en de Top Pop Discovery. Ook presenteerde hij Top Pop op televisie.

In 1992 werd Rick door Erik de Zwart gevraagd om als dj bij Radio 538 te komen. Als een van oorsprong 'niet-Veronicaan' moest hij zich dubbel en dwars bewijzen. Lex Harding stelde Erik de Zwart direct de vraag wat hem in vredesnaam bewoog om 'die lastpak' bij het 538-avontuur te betrekken. Iets in Erik moet hem hebben gezegd: "gewoon doen"!

Sinds september 2008 is Rick bij Radio Veronica te horen. Hij presenteert iedere zaterdag- en zondagmiddag tussen 12.00 en 15.00 uur het programma 'WeekendRick' en iedere vrijdagavond tussen 19 en 22 uur het programma 'De Volle Vrijdag Van van V'.


Uitgelicht filmpje

Rick Van Velthuysen

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Rick Van Velthuysen

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team