Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Rikki de Jong

Gage vanaf € 1.995,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 20 minuten
Geluid exclusief, enkel monitorset
Bezetting 1 persoon
Genre NL / Pop


Rikki de Jong


Wij zijn trots u te kunnen melden dat wij vanaf heden de exclusieve boekingen verzorgen van Goede Tijden, Slechte Tijden personage Rikki de Jong! Onder de naam Rikki is deze dame nu te boeken voor zangoptredens en meet & greets.

Rikki de Jong is een personage in Nederlands best bekeken serie Goede Tijden, Slechte Tijden. Momenteel gaat het haar als zangeres voor de wind in het fictieve stadje Meerdijk: ze leeft het glitter & glamour leven van een popster, maar ontdekt ook de keerzijde van het succes.

Rikki heeft inmiddels al drie singles op haar naam staan, waarvan 'Waar Ben Jij' zelfs de nummer 1 positie bereikte in maart. Het optreden van Rikki is een 20 minuten durende show, waarin uiteraard haar bekende hits uit de serie voorbij komen. De show wordt aangevuld met bekende Top 40 hits. Daarnaast is ze beschikbaar voor een korte Meet & Greet. De rol van Rikki wordt vertolkt door actrice Robin Martens. 


Uitgelicht filmpje

Rikki de Jong

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Rikki de Jong

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team