Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Rob De Nijs

Gage vanaf € 8.450,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30/40 minuten
Geluid Incl. M-set en technicus
Bezetting 1 persoon
Genre Nederlandstalig


Rob De Nijs


Tijdloos" ,dat is Rob de Nijs! Al meer dan 40 jaar is Rob een van de meest bekende en geliefde artiesten in Nederland en België met meervoudig goud en platina op zijn naam is Rob een voorbeeld voor de Nederlandse muziekwereld.

Natuurlijk hebben wij in 40 jaar tijd een hoop van Rob de Nijs mogen zien en horen. Zo werd de "Rob de Nijs Show" in 1964 door de VARA gelanceerd. Nadat hij in 1962 de hoofdprijs, een platencontract voor 3 singles, won in "Tuk op talent". Dit was dan ook de eerste stap in zijn glansrijke carrière.In 1973 was de hit "Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen" nog steeds een geliefde song en Rob beklom de hitparades met " Jan Klaassen " en "Ursula". Ook "Malle Babbe"maakte haar entree om nooit meer te verdwijnen en de fans stroomden toe.

In 1982 werd de single "Alles wat ademt" 75.000 keer verkocht; het was een hit die een rijpere, meer bewuste Rob de Nijs weerspiegelde. Zijn fans haastten zich in grote getale naar de winkels voor zijn brede repertoire; voor de LP "Roman" in 1983 , voor "Pur Sang" in 1984, voor "De Reiziger" in 1989.

Halverwege juni ‘96 werd de nieuwe single "Banger Hart" gelanceerd. De single werd uitgevoerd in o.a. een reggae en een trance dance versie. Dit bewees weer eens te meer dat Rob het aandurfde om met verschillende muziekstijlen te experimenteren. In september van dat jaar stond Rob, voor het eerst in z’n carrière, nummer 1 in de Top 50 en de Top 40 met de single "Banger Hart"! Hij had daarmee de toen net opkomende Spice Girls die met "Wannabe" net één week op 1 stonden, van hun plaats verdrongen, en "Banger hart" bleef daar staan. Rob’s eerste nummer 1-hit stond maar liefst zes weken lang op de hoogste plaats! De singles die vervolgens van "De Band, de Zanger en het Meisje" afkwamen als; "Lucinde" en "De tijd staat stil", zorgden er mede voor dat het album ruimschoots platina werd.

Rob de Nijs is een veelzijdig artiest, die al meer dan 40 jaar aan de top staat en geliefd is bij een ieder die een voorliefde heeft voor muziek. De komende jaren hoeven wij hem zeker nog niet te missen en kunnen we samen uitkijken naar wat komen gaat!

Note: Rob de Nijs is voor deze gage UITSLUITEND te boeken voor BESLOTEN (bedrijfs)feesten! Voor openbare optredens is Rob te boeken met live-orkest voor 1 x 50-60 minuten voor: € 14.750,- (Inclusief controlset, monitors/FOH & technici, exclusief FOH, eindgeluid en licht


Uitgelicht filmpje

Rob De Nijs

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Rob De Nijs

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team