Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Rob Ronalds

Gage vanaf € 1.495,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid incl. Mon. set
Bezetting 1 persoon
Genre Feest / Nederlandstalig


Rob Ronalds


Dat Rob Ronalds inmiddels de status heeft van bekende Nederlander mag ondertussen wel duidelijk zijn. Rob is bekend van o.a. Cooldown Café, het tv-programma Ab Normaal en het dagelijks op TV-Oranje te bekijken programma Holland Clip Festival.

Rob Ronalds maakte vele singles. Zijn grootste hit tot nu toe is "Kleine blonde Mariandel". Daarnaast had hij een geweldige kroegenhit in het voorjaar van 2008 met "Ach was ik maar bij moeder thuis gebleven".

Vorig jaar (2007) zorgde de uit de handel genomen single "Bloed zweet & de vlieger" voor de nodige opschudding en kreeg Rob Ronalds veel aandacht in de bladen en op tv. In oktober van 2008 verschijnt de nieuwe single van Rob Ronalds: "Haar rode lampie". Een geweldige feestknaller met als onderwerp een "meisje van plezier".

Op de bühne is Rob Ronalds een kanjer. Met een secuur uitgekozen repertoire zet hij elke tent op z'n kop. Er is dan ook geen podium waar hij nog niet heeft gestaan. Hij heeft met optredens in zowel binnen- als buitenland bewezen een entertainer van grootse klasse te zijn. Daarnaast is Rob's podiumhumor van grote klasse! Rob Ronalds is een absolute aanrader én een zekerheid voor een geslaagde feestavond!


Uitgelicht filmpje

Rob Ronalds

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Rob Ronalds

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team