Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Rob Stenders

Gage vanaf € 1.975,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Populaire DJ/NPO radio 2
Duur 120 minuten
Geluid exclusief
Bezetting 1 persoon
Genre 70's & 80's / hits van Nu


Rob Stenders


Rob Stenders wordt geboren op 18 april in 1965 Tilburg. Na eerst op enkele piraten in Nederland en België te hebben gedraaid, begint hij in 1985 aan zijn landelijke radiocarrière. Hij komt bij de VARA terecht. Voor Hilversum 3 presenteert Rob onder andere de 'Verrukkelijke 15'. Na vier jaar besluit Rob de VARA te verlaten en naar Veronica te gaan. Hier maakt hij samen met Jeroen van Inkel het programma 'Stenders & Van Inkel'. Ook presenteert Rob “Countdown” voor Veronica TV. Onenigheid met Lex Harding zorgt ervoor dat Rob in 1991 Veronica verlaat en wil stoppen met radio maken.

Niet lang daarna begint hij toch weer bij Power FM. Daar houdt hij het maar een week vol en omdat Lex Harding Veronica verlaat om Radio 538 te beginnen, keert Rob terug naar het oude Veronica-nest. Hij maakt onder meer 'Shock Radio', 'Oh wat een nacht', 'Outlaw Radio' en 'D'Rob of d'r onder' op Radio 3. Ook is Rob wekelijks op Radio 1 en 2 te horen.

In 1995 gaat Veronica commercieel en besluit Rob om samen met Jan Hoogesteijn een alternatieve popzender op te richten: Kink FM. Rob is er programmaleider en presenteert 's middags tussen 17.00 en 19.00 uur zijn programma. In het weekend is hij ook nog te horen op HitRadio Veronica met 'D'Rob of d 'r onder'. Na een jaar vertrekt Rob met onenigheid bij Kink FM. Kort daarna is hij enige tijd op Jazz Radio te horen, maar in 1997 maakt hij zijn come-back bij de VARA. Hij gaat de uren tussen 14.00 en 16.00 uur vullen, uiteraard samen met Fred Siebelink die eveneens de overstap van Kink FM naar de VARA maakt.

Waneer Edwin Evers in 2000 Radio 3FM verruilt voor Radio 538, moet er een nieuw ochtendprogramma komen bij 3FM. Ondanks dat hij geen ochtendmens is, besluit Rob toch de stap te maken en vanaf april 2000 presenteert hij 'Stenders Vroeg' tussen 6.00 en 9.00 uur voor de VARA op 3FM. Uiteraard doet hij dit samen met Fred Siebelink. Bij de VARA is Rob ook te horen in de nacht van vrijdag op zaterdag tussen 1.00 en 3.00 uur met ‘Freakolympics'.

In 2004 maakte Rob Stenders bekend dat hij overstapt naar het commerciële Yorin FM. Op 14 juni van dat jaar begint zijn ochtendshow op het nieuwe Yorin FM. Kenners voorspellen een goede toekomst voor het station, maar die verwachtingen komen niet uit. Het station weet het magere marktaandeel niet omhoog te krijgen, terwijl ondertussen de geldkraan maar door blijft stromen. Vele formatwijzigingen blijken niet het gewenste effect te hebben en dus besluit RTL om het station te verkopen aan SBS.


Uitgelicht filmpje

Rob Stenders

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Rob Stenders

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team