Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Rob Van Someren

Gage vanaf € 2.150,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Populaire Veronica DJ
Duur 2 uur
Geluid exclusief
Bezetting 3 personen
Genre Dance classics / Top 40


Rob Van Someren


Rob van Someren werd geboren op 3 november 1963. Op jonge leeftijd kwam hij bij de bekende Amsterdamse piraat Radio Decibel terecht en dat was het begin van zijn radioloopbaan. Hij maakte daar kennis met namen die toen nog onbekend waren, maar die later ook een glansrijke radiocarrière te wachten zou staan. Wat dacht je van Jeroen van Inkel, Adam Curry en Daniël Dekker?

Maar Rob wilde meer. In maart 1988 begon Radio 10, dat toen nog een Italiaanse licentie had, met gepresenteerde programma's. Rob was daar één van de eerste DJ's, samen met onder andere Ferry Maat, Jeroen Soer en Daniel Dekker.

Na een korte periode bij Radio 10 maakte Rob, evenals Daniël Dekker, de overstap naar de Tros. Hij kreeg programma's op zowel Radio 1 en 2 als Radio 3. Zo was hij te horen met onder meer 'Nachtwacht', 'De Havermoutshow', 'Hart van Twee' en 'Somertijd'.

In september 1995 ging Veronica commercieel en kreeg Rob het dagelijkse uurtje dat Jeroen van Inkel tot dan toe op Radio 3 tussen 17.00 uur en 18.00 had gevuld uur en 'Somertijd' was geboren. Later werd het programma uitgebreid tot twee uur en was hij ook in het weekend te beluisteren in 'Van Rob Los'.

In 1999 besloot Rob dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Hij stopte met radio maken en accepteerde een baan als Vice President International Studios bij internetprovider World Online International. Toen World Online verkocht werd besloot Rob met behulp van mensen van zijn afdeling zelf een bedrijf te starten: Capcave BV. Dit bedrijf biedt hulp aan bedrijven bij het efficiënt inzetten van nieuwe media. Maar ook 'oude media' als radio en televisie maken gebruik van z'n diensten. Rob is dus altijd in contact gebleven met z'n 'oude nest'.


Uitgelicht filmpje

Rob Van Someren

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Rob Van Someren

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team