Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Rob Zorn

Gage vanaf € 1.495,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid excl., enkel monitorset
Bezetting 1 persoon
Genre Feest / Nederlandstalig

Rob Zorn


Rob Zorn inhuren / boeken
Op 9 november 1965 komt Rob Zorn op de wereld, hij wordt geboren in Haarlem, waar Rob Zorn ook zijn jeugd slijt. Als Rob Zorn een jaar of 15 is besluit Rob Zorn niet langer op school te willen zitten en gaat werken als leerling pikeur, daar werkt hij 5 jaar met paarden met veel plezier. Eerst op een privé stal in Elswout en later bij een open manege waar mensen en een privé paard konden stallen en privé les en open paardrijles konden nemen, dit was in Bentveld.

In 1986 kwam Rob's eerste single "Het is voorbij" uit, deze single werd uitgereikt door niemand anders dan André Hazes. Maar ook met daaropvolgende singles ging het Rob voor de wind.

Rob Zorn werd een veel gevraagd artiest, ging alle discotheken, feesten en partijen af, niets was te gek, van grote tot kleine feesten, overal waar Rob verscheen was het een groot feest. Rob Zorn is bij caféhouders, dancings, feesten en partijen een graag geziene gast. Met de single "Ik doe wat ik wil" , geschreven door Emile Hartkamp.

In 2009 kwam Rob Zorn eindelijk weer met een nieuwe single "Alles wat ik vraag" die nu al bestempeld wordt als de kroegenhit van 2009 en is geschreven door Henk van Broekhoven (John Spencer) het publiek in de kroegen en zalen zingen massaal het nummer mee. Rob Zorn zal dan ook dit jaar nog met een nieuw album komen, het album wordt gesponsord door Evert Pieper, een vriend van Rob, die heel veel vertrouwen heeft in hetgeen dat Rob doet.

Met het repertoire van Rob Zorn en André Hazes, bent u verzekerd van een geslaagd feest!


Uitgelicht filmpje

Rob Zorn

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Rob Zorn

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team