Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Robert Den Brok

Gage vanaf € 495,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid exclusief
Bezetting 1 persoon
Genre Nederlandstalig

Robert Den Brok


"Music" van John Miles is nog steeds één van zijn favoriete platen en uiteraard ook heel toepasselijk. Geboren en getogen in het Brabantse Berghem, onder de rook(worstlucht) van Oss ontstond op 10-jarige leeftijd zijn passie voor muziek, wat leidde tot een veelvuldig geboekte drive-in show.

Naast het draaien van plaatjes bleek Robert echter ook gezegend met een goede zangstem. Wat begon als geintje, een paar keer meezingen met bevriende bands, is inmiddels een professionele activiteit geworden.

Wat in 2005 begon als geintje. het maken van een single, is inmiddels uitgegroeid tot iets groots. Na apres-ki versies van "De Woonboot" en "Blijf Bij Mij" schakelde Robert in 2007 over naar het feestrepertoire.

Met singles als "Als Ik In Je Ogen Kijk, Melanie", en "Ik Heb Je Niet De Hemel Beloofd" maakte hij faam bij de radiostations in Nederland maar ook in Belgie.

In 2010 kwam hij in contact met topproducer Kees Tel. Aan zijn hand scoorde Robert Mega Top 100 noteringen zoals "Vind Ik Leuk", "Super Duper" en "Lekker!". En tijdens carnaval 2012 en 2013 scoorde Robert Top 10-hits in de Nederlandstalige hitlijsten met "Kom Nou Eens Allemaal Mee" en "Weekend!".

Robert trad, naast Nederland en Belgie, ook al op in Oostenrijk, Egypte en 2x in New York. Kortom: een half uurtje feesten voor een betaalbare prijs doe je met Robert den Brok!

Note: feestzanger Robert den Brok is ook te boeken inclusief geluid tot 400 personen voor € 695,-Uitgelicht filmpje

Robert Den Brok

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Robert Den Brok

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team