Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Robin Lefeber

Gage vanaf € 1.775,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Populaire Radio 538 DJ
Duur 2 uur
Geluid exclusief
Bezetting 1 persoon
Genre Dance  / Top 40

Robin Lefeber


Robin Lefeber is geboren op 13 januari 1982 in Alkmaar. Toen hij nog amper kon lopen, wist Robin al wel hoe hij de naald van de platenspeler moest slopen.

Hij draaide nog geen dikke beats, maar Bert & Ernie. Na zijn job bij ziekenhuisomroep Medisch Centrum Alkmaar raak Robin in 1996 ongeneeslijk besmet met het radiovirus.

In 2003 stuurt Robin voor het eerst een demo naar 538 waar hij al vanaf het begin naar luisterde. Twee dagen later krijgt hij een plek in de 538 DJ School, een opleidingstraject waar jonge talenten worden klaargestoomd voor een programma op 538.

Robin draait in alle uithoeken van het land, zowel solo als met 538 DJ’s On Tour en is dinsdag- tot en met vrijdagochtend vroeg tijdens de 53N8CLUB te horen tussen 03.00 en 06.00 uur.

 


Uitgelicht filmpje

Robin Lefeber

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Robin Lefeber

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team