Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Robin S

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid in overleg
Bezetting 1 persoon
Genre soul / pop / club

Robin S


De remix van "Show me Love 2008" van Robin S scoorde weer verschrikkelijk goed kwam begin oktober binnen op nr 35 !! Vervolgens stond de single enkele weken op nr 1 genoteerd in alle hitlijsten in o.a. Nederland. Vervolgens is de nieuwe single van Robin S wereldwijd uitgebracht, er wordt goed op gereageerd, maar men vraagt zicht af of het haar eerdere successen zal overtreffen.

Robin S. is een New Yorkse housezangeres die in 1993 drie hits scoort met 'Show Me Love', 'Luv 4 Luv' en 'What I Do Best'. 'Show Me Love' haalt in de Verenigde Staten de Top 5 en is goed voor goud. Show me love wordt eerst in heel Europa grote hit, vervolgens nemen diverse Europese DJ’s de hit mee naar de Verenigde Staten.

In de billboard laat zij o.a. Micheal Jackson achter zich en scoort een nummer 1 hit. Show me love wordt dus ook in de VS goud. In 2002 wordt Show me love opnieuw uitgebracht, o.a. in Duitsland wordt het wederom een top 5 hit.

Vervolgens brengt ze Luv 4 Luv uit, ook deze hit wordt een megahit. Robin S., de 'S' staat voor Stone en krijgt op haar tweede album From Now On (1997) hulp van producer Todd Terry, bekend van o.a. zijn remix van 'Missing' voor Everything But The Girl. Robin S blijft scoren.

Show me Love en Luv 4 Luv zijn nog steeds de meest gedraaide platen in dicotheken en Clubs over de hele wereld. Robin S absoluut een topact van de bovenste plank, een zangeres die nog steeds "echt" kan zingen, wat zeker een aanvulling zal zijn voor ieder feest.


Uitgelicht filmpje

Robin S

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Robin S

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team