Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Rochelle

Gage vanaf € 2.500,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid exclusief
Bezetting zangeres en 2 danseressen
Genre Electro, House, Trap, EDM, Urban


Rochelle


In 2011 won Rochelle Perts op negentienjarige leeftijd de talentenshow X-factor. Sindsdien heeft ze zich ontpopt tot een ware artiest met een eigen stijl. Ze brak internationaal door met de hit ‘Shotgun’, een samenwerking met Yellow Claw, die in diverse landen in de top 10 belandde. In 2016 bracht Rochelle het nummer ‘All Night Long’ uit, die de platina status behaalde. Haar track ‘Way Up’, een samenwerking met Kalibwoy, werd gelijk een ‘Dance Smash’ op Radio 538 en en ‘Grand Slam!’ op Slam! FM.

Begin dit jaar lanceerde Rochelle haar allereerste EP 'Centerpiece', met daarop een vijftal pop/urban producties. Vorige week bracht ze haar album '#Clubvibes' uit, een compilatiealbum met al haar grote hits en collabs met o.a. Dirtcaps, Sandro Silva, Sharon Doorson, Lady Bee, Kalibwoy en Yellow Claw.

Rochelle is inmiddels een gevestigde naam in de muziekindustrie met ruim 20 miljoen Spotify streams en dito YouTube views.

 

 

 


Uitgelicht filmpje

Rochelle

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Rochelle

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team