Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Rochelle

Gage vanaf € 2.500,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid exclusief
Bezetting 1 persoon
Genre Electro, House, Trap, EDM, Urban


Rochelle


Rochelle, de kersverse winnares van X Factor 2011, heeft deze week uit handen van Eric van Tijn een gouden plaat ontvangen. Binnen een week wist de 19-jarige zangeres meer dan 10.000 downloads van haar single ‘No Air’ te verkopen. Daarnaast is haar single vandaag op #1 binnen gekomen in de Single Top 100.

Rochelle bracht tijdens de finale van X Factor haar single ‘No Air’ live ten gehore, waarna de track al snel op de eerste positie terecht kwam van de iTunes single charts. Ook Rochelle’s zelf geschreven nummer ‘Strong’, wat zij ook tijdens de finale zong, is een groot succes. Wegens de grote vraag is ook deze track beschikbaar gemaakt op de bekende download portals en kwam vervolgens snel binnen op #2 in de iTunes single charts. Het is uniek dat een X Factor finalist tijdens de finale een zelf geschreven nummer live ten gehore brengt en vervolgens op nummer 1 en 2 in de iTunes single lijst staat.

Het winnen van X Factor, de gouden plaat voor ‘No Air’, de nummer 1 en 2 positie in de iTunes single charts en de nummer 1 positie in de Single Top 100 waren niet de enige hoogtepunten van Rochelle deze week. Zo werd zij afgelopen maandag gehuldigd in haar geboorteplaats Helmond door Burgemeester Fons Jacobs. Na de huldiging trad Rochelle op voor zo’n 4000 plaatsgenoten.

Uitgelicht filmpje

Rochelle

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Rochelle

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team