Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Ronald

Gage vanaf € 1.195,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid A-set tot 400 personen
Bezetting 1 persoon
Genre feest / Nederlandstalig

Ronald


Met de Amsterdamse Jordaan als bakermat, kun je op je vingers natellen dat muziek een belangrijke rol in je leven speelt. De liedjes van Johnny Jordaan, Willy Alberti en al die andere groten uit de Jordaan werden met de paplepel ingegoten.

Het kon voor Ronald dan ook niet uitblijven; Op zeer jeugdige leeftijd speelde hij de sterren van de hemel op zijn accordeon en vermaakte menigeen met zijn meezingers. Al dan niet met buurtvriendje René Froger.

Door de jaren heen en onder de bezielende begeleiding van ‘Bolle Jan’ (vader van René Froger) ontwikkelde Ronald zich tot een veelgevraagde allround accordeonist en zanger, met als ‘vast podium’ het populaire Amsterdamse Café: ‘De Nieuwe Vaart’. Een bezoek aan de bekende discotheek ‘IT’ bracht Ronald tot het schrijven en componeren van het lied ‘Transsexueel’. Met alle gevolgen van dien…de single belandde in sneltreinvaart op de hitcharts en … A star was born!

Het CD- album ‘Gezelligheid tot sluitingstijd’ bevat naast de hit ‘Transsexueel’ een groot aantal onvervalste meezingers van ondermeer Willy Alberti en André Hazes.

Ronald werkt hard aan eigen repertoire; inmiddels heeft hij al hitgevoelige stukken zoals ‘Schoonmoeder’, ‘Onder haar rokken’, ‘Het meissie met de grote oorbellen’ en ‘Geil moet ze Zijn’ het levenslicht laten zien. Stukken die doorspekt zijn met onvervalste Amsterdamse humor en de Jordanese traditie in eer houden.

 


Uitgelicht filmpje

Ronald

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Ronald

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team