Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Ronald Moray

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Illusionist / Magician
Duur
Muziek
Bezetting 1 persoon
Genre Illusie / Magic

Ronald Moray


Ronald Moray, geboren in 1964 te Ede, was op jonge leeftijd al gefascineerd door de goochelkunst. In 1988 bereikte Ronald Moray de hoogste plaats in zijn klasse tijdens het wereldkampioenschap goochelen in Den Haag.

In mei 1997 werd Ronald Moray, samen met zijn collega Peter Vogel bekroond tot: Nationaal Kampioen Table-Magic. Tevens won Ronald met Tony Wilson en Peter Vogel de 1e prijs originaliteit, met een totaal nieuwe illusieshow ''The Stooges''. In totaal won Ronald 5 prijzen op dit congres.

De bekroning op zijn werk kreeg Ronald dit jaar tijdens het huwelijksfeest van Z.K.H. Prins Willem-Alexander en Prinses Maxima, alwaar hij was gevraagd om op te treden voor alle vorstelijke- en koninklijke gasten van het bruidspaar. U begrijpt een betere referentie kan hij niet noemen!

Naast het feit dat Ronald één van de toppers onder de Table-Magic-goochelaars is brengt hij ook een act ten tonele. Het zakkenrollen in combinatie met table-magic is Ronald ook op het lijf geschreven. Alleen of in samenwerking met Peter Vogel rollen zij de meest uiteenlopende attributen.

Ronald Moray was ook het gezicht bij shows van o.a. de Bamboo Beren (afgeleid van het TV-programma van de NCRV en Foxkids), waarin hij de presentator was.
Ook met Tante Soesa zette hij de zaal op stelten in een komisch verhaal dat uitermate geschikt was voor het theater!

www.ronaldmoray.nl


Uitgelicht filmpje

Ronald Moray

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Ronald Moray

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team