Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Roofgarden Partyband

Gage vanaf € 2.995,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Coverband
Duur avondvullend
Geluid B-set tot 800 personen
Bezetting 5 personen
Genre allround

Roofgarden Partyband


Kijk, dat noemen we nou met de tijd meegaan… Roofgarden heeft een nieuw gezicht gekregen. Want de band weet dat stilstand hetzelfde betekent als achteruitgang.

Roofgarden goes on tour met The Party Explosion. Een frisse show met nog immer de beste en mooiste covers. En een fantastische zangeres… Lille is dé blikvanger van Roofgarden nieuwe stijl met haar geweldige stem en haar grenzeloos enthousiasme.

Lille wordt ondersteund door drummer/zanger Anton, gitarist Gertwim, toetsenist Ferdi en bassist Roland. Een hechte eenheid die net zoveel plezier in het optreden hebben als de mensen voor het podium. Roofgarden straalt niet, het spat van het podium!

De flexibiliteit van Roofgarden maakt de band geschikt voor uiteenlopende feesten. Dankzij het grote repertoire (van de jaren ’60 tot nu) weet de band elk feest te laten ontploffen! Eigentijds en overtuigend, telkens weer!


Uitgelicht filmpje

Roofgarden Partyband

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Roofgarden Partyband

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team