Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Roxeanne Hazes

Gage vanaf € 3.750,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid A-set tot 400 personen
Bezetting 1 persoon
Genre Nederlandstalig

Roxeanne Hazes


Roxeanne werd op 18 januari 1993 geboren. Familie en vrienden noemen haar liefkozend Rox of Roxy. Op de basisschool komt het er al uit dat zij erg van zingen houdt. Thuis zingt Roxeanne vaak met haar vader André. En schrijft zij samen met hem teksten. Hij vindt dat zij talent heeft en dat zij dat niet verloren mag laten gaan.

In 2004 doet Roxeanne auditie voor 'Kinderen voor Kinderen' en schrijft haar vader haar een briefje dat zij vanaf dat moment altijd bij zich zal dragen. Samen met een aantal klasgenootjes richt ze een bandje op. Zij treden op tijdens schoolfeestjes. Op 23 september 2004 overlijdt haar vader en allergrootste vriend op 53-jarige leeftijd.

Roxeanne mist hem vreselijk en als zij door SBS6 gevraagd wordt om als 11e kandidaat mee te doen aan het programma 'So You Wannabe a Popstar' bedenkt zij zich geen moment en zegt zij JA . Zij geeft aan dat ze meedoet voor haar vader. Vanaf show 1 (I love Rock 'n Roll) laat zij zien dat zij inderdaad het muzikale talent van haar vader geërfd heeft. Na show 8 is helaas haar 'So You Wannabe a Popstaravontuur voorbij maar Roxeanne heeft dan al een onuitwisbare indruk achtergelaten door in show 7 met 'Ik hou van jou' een eerbetoon aan haar vader te zingen. Nu is 'Ik hou van jou' van Roxeanne uit op single en daarmee is Roxeanne's grootste wens (om naast de cd's van haar vader in de 'platenbak te liggen') in vervulling gegaan!

 


Uitgelicht filmpje

Roxeanne Hazes

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Roxeanne Hazes

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team