Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Roy Raymonds

Gage vanaf € 1.095,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid A-set tot 400 personen
Bezetting 1 persoon
Genre Feest / Nederlandstalig

Roy Raymonds


Een aantal jaren geleden stapte de sympathieke zanger Roy Raymonds in de wereld van het entertainment en met succes. Roy Raymonds kwam direct in het populaire TROS programma: Een ster in 40 dagen.

Roy Raymonds inhuren / boeken
Daaruit volgden weer tv-optredens bij SBS6, RTL-Boulevard, Paul de Leeuw, Man Bijt Hond en zelfs op de Rode Bank bij Jenssen. Maar ook werd Roy Raymonds de Artiest van de week bij Tros sterren.nl en is Roy Raymonds bijna dagelijks te zien bij TV-Oranje.

In korte tijd wist Roy Raymonds vele fans om zich heen te verzamelen. Roy Raymonds is één brok energie die elk zaal verandert in een Arena! Met zijn hits als "Ik heb een knalrooie rubberboot", "Ga je met me mee", "Sneeuwblind" en "Zomer op het plein" laat Roy Raymonds de zaal bruisen!

Roy Raymonds laat na ieder optreden een onvergetelijke indruk achter. Met zijn enthousiaste en explosieve optredens is hij een graag geziene gast op de vele grote podia's zoals de Amsterdamse Huishoudbeurs, de TV-Oranje & Radio NL zomertoer, het Mega piratenfestijn, TT assen, enz.

Roy Raymonds treedt nog steeds met heel veel plezier op op bruiloften en bedrijfsfeesten waar hij iedere keer weer het dak eraf krijgt. U hoeft niet verder te zoeken... gewoon Roy Raymonds boeken!

In een act van 30 minuten komen alle gezellige feesthits van Roy Raymonds voorbij.
Hits zoals "Een knalrode rubberboot", "De Reiger/Vliegerlied" en vele andere feesthits.


Uitgelicht filmpje

Roy Raymonds

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Roy Raymonds

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team