Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Ruud Feltkamp

Gage vanaf € 1.795,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

DJ
Duur 1 x 90 min
Geluid Excl.
Bezetting 1 persoon
Genre DJ


Ruud Feltkamp


Ruud Feltkamp is geboren op 2 oktober 1989 te Amsterdam. Vanaf zijn derde wist hij al dat hij acteur wilde worden en ging zodra hij zes was naar de Kindertheater school. Eerst in Amsterdam later naar Purmerend naar het NKT.

Na een McDonald's reclame op zijn achtste kreeg Ruud Feltkamp toen hij negen was de kans om de hoofdrol in de film Kruimeltje te spelen. Deze film won veel prijzen o.a. in Noorwegen bij een filmfestival en ook in Noord- en Zuid Amerika heeft hij bij filmfestivals prijzen gewonnen. Ook was deze film in het jaar 2000 de Nederlandse inzending voor de Oscar's. Ruud zat net in de brugklas van het Havo/VWO toen hij op zijn dertiende gevraagd werd de hoofdrol te vertolken in de film Kees de Jongen, waar hij o.a. als tegenspeler Theo Maassen had. Hierna heeft hij diverse rollen gespeeld in tv. series en toen hij in zijn examenjaar van het IVKO (Individueel Voortgezet Kunstzinnig Onderwijs) zat werd hij gevraagd voor de rol van Noud Alberts in Goede Tijden, Slechte Tijden, waar hij nu zijn derde jaar alweer werkt. Daarnaast heeft hij ook een stemhoofdrol gespeeld in de film Surf's up. Ook volgt hij nog een HBO studie in de avonduren op de Filmacademie in Amsterdam.

Naast het acteren heeft Ruud Fletkamp als hobby zeilen en snowboarden. Hij gaat al van kleins af aan naar zeilschool de Lauwer in Lauwersoog. Eerst jaren als cursist maar na zijn behaalde diploma's is hij daar in de zomermaanden te vinden als zeilinstructeur, wat hij nog steeds helemaal geweldig vindt.

Naast zijn werk bij GTST doet Ruud Feltkamp er dus nog wel wat bij. Hij is bijvoorbeeld met zijn oudere broer Pim een multimedia bedrijf begonnen, Feltkamp.tv. Dit bedrijf legt zich toe op het maken van professionele film, foto's, grafische vormgeving en webdesign. Door zijn interesse in muziek gaat hij ook DJ-en in discotheken etc.. Al met al geniet Ruud Feltkamp van alle mogelijkheden die hem aangeboden worden maar acteren is écht zijn grootste passie.

Sinds kort is hij zich dan ook gaan oriënteren en bekwamen op het DJ vlak, als mogelijkheid om zijn acteerwerkzaamheden met een regelmatige portie goede muziek te kunnen combineren. Ruud neemt samen met zijn collega-DJ Mike plaats achter het DJ meubel, waarna hij het publiek op een fantastische manier gaat vermaken.


Uitgelicht filmpje

Ruud Feltkamp

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Ruud Feltkamp

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team