Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Sander de Heer

Gage vanaf € 1.650,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Populaire DJ
Duur 120 minuten
Geluid exclusief
Bezetting 1 persoon
Genre NPO Radio 2 / 90's / hits van Nu


Sander de Heer


Sander de Heer (01-03-1975) is een liefhebber van diverse muziekstijlen. Dit komt tot uiting in zijn radioprogramma’s maar hoor je ook zeker terug als Sander draait in het land.

Sinds 2008 presenteert hij dagelijks de ochtendshow “De Heer Ontwaakt!” op Radio 2 waar hij nieuwe muziek ontdekt, oude soulplaten afstoft maar luisteraars ook lekker de dag laat beginnen met een goeie meezinger. Voorheen presenteerde Sander “Het Platenpaleis” op Radio 2, waar hij de beste disco en dance uit de jaren 70, 80 en 90 draaide en in de jaren daarvoor maakte Sander diverse programma’s voor 3FM.

Sander groeide op in de jaren 80 en besteedde zijn eerste zakgeld aan singles van Michael Jackson, Whitney Houston, The Cure, De La Soul, Janet Jackson, Neneh Cherry en de Tom Tom Club. “Maar moet ik mij schamen om toe te geven dat ik ook thuis ben gekomen met Mel & Kim, Vanilla Ice, Paula Abdul en de Lambada?” Sander draaide zijn bak met singles bij diverse lokale omroepen zoals het oude City FM in Amsterdam dat tot 2005 een pionier was als het ging om de eerste Amerikaanse R&B en rapplaten. “Daar draaiden we echt alles behalve de commerciële rotzooi”, hier maakte De Heer kennis met Blackstreet, TLC, LL Cool J, Moloko en Daft Punk.

Net als in zijn radioprogramma’s gebruikt Sander zijn kennis van muziek in zijn presentaties. Verder is Sander een sfeermaker. Hij voelt elke ochtend op radio 2 perfect aan met wat voor gevoel hij zijn luisteraars aan de dag laat beginnen. Tijdens een avond draaien zorgt Sander er eveneens voor dat de bezoekers een fantastische avond hebben door op de juiste momenten het publiek de vloer op te vragen of op een grappige en sfeervolle manier mensen mee te slepen in de muziek.

Kortom: Met Sander de Heer aan de knoppen haalt u de perfecte muzikale entertainer in huis. Met een lekkere mix van goeie ouwe soul en disco, de meest swingende hits van dit moment, groovy en funky 80’s en 90’s en hier en daar een gezellige meezinger, is Sander in staat om precies in te spelen op de wensen van uw publiek.

Sander de Heer is ook beschikbaar als en presentator en moderator op elk event of discotheek.
Gage; Op Aanvraag.


Uitgelicht filmpje

Sander de Heer

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Sander de Heer

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team