Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Sanitair-verhuur

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Sanitairverhuur
Alles is bespreekbaar
Vraag vrijblijvend informatie

Sanitair-verhuur


U zoekt een hygiënische en verzorgende oplossing voor de sanitaire stops tijdens uw evenement? Dan bent u bij LB Entertainment aan het goede adres.

De moderne mens stelt terecht hoge eisen als het gaat om zijn persoonlijke hygiëne. Samen met enkele zorgvuldig geselecteerde partners verzorgen wij al uw sanitaire infrastructuur, zonder beperkingen inzake plaats of omstandigheden. De jarenlange exclusieve ervaring van ons en onze partners staat garant voor discrete en kraakheldere toiletvoorzieningen. (tevens behoren mobiele douchecabines of zeer luxe toiletwagens tot de mogelijkheden).

Want, hoe goed men het ook wil organiseren, vaak wordt vergeten dat bij het publiek de hoge nood blijft bestaan naar goede sanitaire voorzieningen.

U zult na afloop merken dat een open dag of bedrijfsevenement geslaagd is, omdat goede sanitaire voorzieningen een dusdanige belangrijke bijdrage hebben geleverd.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis prijsofferte … uw zorg is onze zaak!


Uitgelicht filmpje

Sanitair-verhuur

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Sanitair-verhuur

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team