Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Savanna

Gage vanaf € 1.475,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid Incl. M-Set
Bezetting 3 personen (inclusief 2 danseressen)
Genre Zangeres


Savanna


Ze is jong, maar heeft een behoorlijke staat van dienst! Savanna nam op jonge leeftijd al deel aan “In De Wereld Van K3”, het Junior Eurovisie Songfestival (2005, 2006 en 2007), “So You Wanna Be A Popstar”, “Holland’s Got Talent en de 3FM “Birdy Contest”.

Haar Engelstalige singles “Boomerang”, “I Love 2”, “Emotional Insanity” en “Kiss Me Know” zorgde voor wereldwijde aandacht rondom Savanna. De single “I Love 2” werd een grote nr. 1 hit in de Nederlandse “Kids Top 20” en een iTunes hit in Estland. Met “Kiss Me Know” scoorde Savanna een iTunes hit in Hongarije.

In de zomers van 2014 en 2015 ging Savanna een samenwerking aan met de “Disney Channel Zomer Tour” en maakte ze als Disney artiest deel uit van dit groots opgezette concerttour door de Benelux landen met ruim 150.000 toeschouwers.

Savanna werkt samen met grote Billboard en Grammy Award songwriters en producers (o.a. Katy Perry, Demi Lovato, Miley Cyrus, etc.). Inmiddels zijn wereldwijd ook top Billboard DJ’s zeer gecharmeerd geraakt van de stem en charisma van Savanna en zien zij in de nabije toekomst graag een samenwerking met haar zoals zij die al eerder hadden met o.a. Selena Gomez en Ariane Grande


Uitgelicht filmpje

Savanna

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Savanna

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team