Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Sax Lounge Concept

Gage vanaf € 695,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Lounge
Duur avondvullend
Geluid A-set tot 400 personen
Bezetting 1 persoon
Genre jazz / soul / latin

Sax Lounge Concept


Ontspannen sfeer,aangename omgeving. Dat is waar The Sax Lounge Concept om draait. Uw gasten voelen zich relaxed en er is ruimte voor een goed gesprek.

De DJ en tevens live muzikant is een veelzijdig muzikaal talent met een flinke dosis ervaring. Nooit verliest hij het publiek uit het oog. De gasten zijn zijn belangrijkste instrument. "Ik heb het pas naar mijn zin als mijn publiek dat ook heeft", lacht de swingende muzikant.

Zijn liefde voor de jazz soul en latin brachten hem bij de lounge waar hij al deze stijlen naar hartenlust kan combineren tot een swingend geheel. Deze manier van werken geeft hem de ruimte om met zijn alt-sax een rustige ambiance of als de "gig" erom vraagt een dampende muzieksessie te creëren.

Lounge past in nagenoeg iedere omgeving en kan uw event ieder gewenste sfeer geven, of dat nu op de voor- of achtergrond is.

Uitgelicht filmpje

Sax Lounge Concept

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Sax Lounge Concept

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team