Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Sesam Sensation

Gage vanaf € 3.450,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Coverband
Duur avondvullend.
Geluid B-set tot 1000 personen
Bezetting 6 personen
Genre allround  


Sesam Sensation


Awardwinning coverband ‘Sesam Sensation’ heeft alle reden om een feestje te vieren!

Dit jaar bestaat de band 40 jaar. Al die tijd heeft Sesam Sensation geïnvesteerd in kwaliteit, muziek, muzikanten en materiaal; zoals (onlangs) de gloednieuwe kledinglijn, en de nieuwe decors.

Maar er is meer!

Zangeres Anne Stalman (bekend van o.a. AVRO's hitprogramma Op Zoek Naar Evita en haar rollen in meerdere grote Joop van den Ende musicals) is toegevoegd aan de band en ‘viert’ haar éénjarig bestaan bij Sesam Sensation.

En als muzikale kers op de taart heeft de bekende dj/presentator Erik de Zwart samen met Top40-dj Jeroen Nieuwenhuize deze band (namens de officiële Top40) geselecteerd als vaste begeleidingsband van de ‘’Top40 Live” in de Nederlandsetheaters. Misschien wel de mooiste mijlpaal die een allround coverband kan bereiken!

De try-outs van deze theatershow zijn inmiddels begonnen, en met succes. Binnenkort is Sesam Sensation samen met Jeroen Nieuwenhuize of Erik de Zwart in dit gloednieuwe concept ook te boeken in het land, onder de titel: TOP40 LIVE ONTOUR.

Binnenkort meer nieuws over deze fantastische interactieve band, die menig tent- en pleinfeest uit haar voegen laat barsten, maar tegelijkertijd zorgt voor een perfecte sophisticated omlijsting van uw Business Event; eventueel met extra danseressen, blazers en/of Dj.

Heeft u ook iets te vieren? Boek Sesam Sensation – onlangs door de branche verkozen tot beste coverband van NL.

Note: prijs uitsluitend voor openbare optredens! Voor bedrijfsfeesten geldt een hogere gage: € 3950,-.

 


Uitgelicht filmpje

Sesam Sensation

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Sesam Sensation

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team