Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Sharon Kips

Gage vanaf € 1.995,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid A-set tot 400 personen
Bezetting 1 persoon
Genre pop / allround

Sharon Kips


10 is een magisch getal voor Sharon Kips, winnares van de eerste editie van X-Factor. Niet alleen was ze een van de 10 finalisten die 10 weken lang in de liveshows mocht laten zien wat ze kon, ze kreeg met het winnen van het programma als het ware het rapportcijfer 10 van het stemmende publiek. Maar dat is nog niet alles. Op haar 10e begon Sharon met zanglessen, en nu, 13 jaar later, plukt ze daar de zoete vruchten van. De titel 10 is dus meer dan symbolisch.

Met haar debuutalbum 10 bedankt Sharon het publiek voor alle steun van de laatste maanden. Dat doet ze met tien songs die een bijzondere betekenis hebben voor Sharon en stuk voor stuk een afspiegeling zijn van de richting die zij, nu en in de toekomst, op wil met haar muziek. De eerste single ''Heartbreak Away'' was al een eerste, bijzonder geslaagde kennismaking; het liedje kwam binnen op de eerste plaats van de Nederlandse hitlijsten.

Het album is een mix van popliedjes met een gospelachtig gevoel en regelrechte gospelhits. Door haar jarenlange ervaring als solist en koorlid van het koor Gospel Boulevard is Sharon flink be?nvloed door de met soul en R&B doorspekte Amerikaanse gospel, een genre dat grote artiesten als Whitney Houston en Mariah Carey heeft voortgebracht.

Met 10 neemt ze een volgende stap in haar muzikale carriére. Een stap waarvan ze altijd heeft gedroomd vanaf het moment dat ze de solist van de New London Chorale zag optreden in het Concertgebouw. Dat wilde zij ook bereiken in haar leven. ''Ik merk dat ik ben waar ik moet zijn, ik zit op mijn plek. Ik heb al die jaren kleine stukjes van die taart mogen proeven. En nu ik een paar grote happen heb gehad, wil ik alleen nog maar meer.'


Uitgelicht filmpje

Sharon Kips

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Sharon Kips

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team