Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

1 reviews
 
De hoofdfoto van Sieneke

Gage vanaf € 1.495,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid monitorset 
Bezetting 1 persoon
Genre Nederlands/ allround


Sieneke


Sieneke, winnares van het Nationaal Songfestival 2011 met het nummer Shalalie, prachtige pure zangeres van het Nederlands lied!

Ondanks dat Sieneke niet wist door te dringen tot de finale van het Eurovisie Songfestival, heeft zij toch de harten van vele Nederlanders gestolen. Zij voelde zich gesteund door de veelal positieve reacties en kon met opgeheven hoofd terugkijken op een zeer bijzondere periode. Platenmaatschappij NRGY Music (Tom Peters) wilde ook dolgraag verder met Sieneke en zodoende werd een contract getekend voor maar liefst 3 albums.

De afgelopen maanden hebben in het teken gestaan van het verzamelen van liedjes met prachtige songteksten, iets waar Sieneke zeer nauw bij betrokken was. De vriendschapsband die zij in de afgelopen tijd met componist/songtekstschrijver Jeffrey Weber opbouwde zorgde ervoor dat er liedjes gemaakt werden die erg dicht bij haar gevoel lagen.

Samen met gelegenheids producersduo Marianne Weber en Hans Aalbers heeft Sieneke het beste van zichzelf gegeven om het Nederlandse publiek een album te schenken die in menig huiskamer, kroeg of feest voor een lach en een traan zullen zorgen, een prachtige CD te schenken.

Onlangs stond ze op ’t festival Dutch Valley en voor deze nazomer presenteert ze haar nieuwe ‘feest’ single "Het Gat Van De Deur". De plaat is al geliefd tijdens haar optredens en Sieneke vertolkt het lied op haar geheel eigen wijze wat bij de vele liefhebbers goed in de smaak zal vallen.

Deze single is geschreven door Jeff Weber en geproduceerd door Manfred Jongenelis. Het is de voorloper van haar nieuwe album dat in 2016 wordt verwacht. 

Na het succes van Sieneke met 'Het gat van de deur' is nu 'Lieg toch eens een beetje beter' uitgekomen. Wederom een zeer gezellig nummer die direct paradeplaat is geworden bij Sterren.nl. Beluister hieronder de nieuwe single van Sieneke!

Voor kleine kroegen en besloten feesten (< 200 personen): 1.295,- ex.


Uitgelicht filmpje


Klanten ervaringen


Bert

Een echte topper! Geweldige performance en later nog wat tijd voor geïnteresseerde om op de foto te gaan. Echt een 10 uit 10!

  Professionaliteit
  Communicatie
  Ambiance

Sieneke

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Sieneke

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team