Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Sjaak

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid B-set tot 800 personen
Bezetting 1 persoon
Genre Urban

Sjaak


De 22-jarige Sjaak is een Marokkaanse rapper uit Amsterdam Oost die al jaren underground furore maakt met zijn straat raps. Zijn eigenzinnige stemgeluid en onnavolgbare flow leveren in combinatie met hilarische punchlines en een flinke dosis charisma een stijl op waar echt rapliefhebbers van smullen.

Na op straat succes te hebben geboekt met nummers als ‘Vul me glassoe' en ‘Wij zijn leip', levert Sjaak in 2007 een gastbijdrage aan het nummer ‘Ik heb schijt' van de rapper Appa. De bijbehorende videoclip wordt ruim 1 miljoen keer bekeken op het internet en levert Sjaak landelijke bekendheid op. Deze stijgende lijn wordt doorgetrokken wanneer er een clip wordt geschoten bij de straathit ‘Dubbel O' (met Yes-R).

Door zijn uitgesproken persoonlijkheid en open karakter weet Sjaak elk publiek te veroveren. Ali B was na de eerste kennismaking met SJAAK zo zeer onder de indruk dat hij de rapper binnen een halve dag een contract aanbood bij het label SPEC MUSIC.

In 2008 leverde Sjaak samen met The Partysquad, Dio en Sef een bijdrage aan de soundtrack van de film Alibi genaamd Stuk en was hij onder andere te horen op de mixtape van labelgenoot Darryl met ‘Cash Money Flow'. Uiteindelijk verscheen zijn mixtape Sjaakmat en werd hij gevraagd voor vele featurings. Hij is te horen op het album van Kempi en hij werkte mee aan Whoop Whoop van Dicecream.

Ook in 2009 heeft Sjaak niet stil gezeten, samen met Sef, Dio en The Partysquad verscheen de single Licht van de laser en is ook Sjaak te horen in Skud Skuddem met Negativ, Ali B en Yes-R.


Uitgelicht filmpje

Sjaak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Sjaak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team