Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Solveq (Mister Universe)

Gage vanaf € 1.495,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

 DJ 
Duur 90 minuten
Geluid exclusief
Bezetting 1 persoon
Genre Electro, progressive house, EDM


Solveq (Mister Universe)


Rogier Warnawa (24) werd in 2015 uitgeroepen tot ‘Men Universe 2015’. In de Men Universe verkiezing, het mannelijke equivalent van de Miss Universe verkiezing, wordt gedurende twee weken gelet op het karakter van de mister, hoe deze zichzelf profileert, functioneert en presenteert. De 15-koppige jury verkoos in een zinderende finale in de Dominicaanse Republiek de Brabantse Rogier uit 41 kandidaten tot de mooiste man van de wereld.

Terug in Nederland stort Rogier zich tussen al het modellenwerk weer op zijn grootste passie: muziek. Hij produceert en draait elektro / progressive house. Daarnaast besteedt Rogier tijd aan zijn studie International Business & Manages en uiteenlopende hobby’s: het handelen in CFD opties (hefboom producten) en sporten: fitness, MMA, kickbox en boksen. Voornamelijk vechtsporten, wat kenmerkend is voor Rogier: in it for the kill.


Uitgelicht filmpje

Solveq (Mister Universe)

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Solveq (Mister Universe)

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team