Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Sound Of The 90's

Gage vanaf € 4.695,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Cover + showband
Duur max. 4 uur
Geluid enkel backline + FOH
Bezetting 5 personen
Genre 90's

Sound Of The 90's


Zin om even terug in de tijd te gaan en zorgeloos mee te zingen met hits uit de 80's en 90's.

Het kan én mag met "THE SOUND OF THE NINETIES"!! Hun ByeBye 80’s Welcome 90’s tour is een fijne 'Las Vegas-achtige' show! Wie is er niet groot mee geworden: Wake me up before… I reach for the Sky… Like a Virgin... Are You kiddin’ me... En wat te denken van de successen van 2 Unlimited en Eurodance? De opkomst van de boybands was groots met Take That en uiteindelijk Robbie Williams.

Ze komen allemaal langs in het repertoire en het dak gaat eraf! Met zangers en zangeressen uit de top van de entertainment, een knallende superband en spetterende danseressen. 'Star of the Night' is 'DollyDots' Anita Heilker (o.a. Do Wah Diddy Diddy, Radio en Love me just a little bit more) vorig jaar nog te zien bij The Winner is. Een echte aanrader !!!

In een spectaculaire visuele show met groot videoscherm en liveband, met zangers en zangeressen wordt er een feestje gebouwd vanuit het thema ByeBye 80’s Welcome 90’s.

Note: deze show is te boeken als 4 uur durende avondvullende show voor in feesttenten, bedrijfsfeesten en andere evenementen. Aan de show wordt dan een jaren 90 DJ toegevoegd.

 


Uitgelicht filmpje

Sound Of The 90's

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Sound Of The 90's

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team