Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Stad en Land

Gage vanaf € 1.195,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

tape-act
Duur 40 minuten
Geluid Incl A- o M set
Bezetting 4 personen
Genre Volkspop 


Stad en Land


4 geweldige volkszangers bij elkaar? Dat was er nog niet. Tot nu.

Want nu is er Stad en Land. Een echte vierstemmige jongensgroep in je moerstaal dus, dat is zelfs voor Nederland ongekend… Volkspop in optima forma!

Stad en Land bestaat uit vier jonge talenten: Anno van Wanrooij, Allan Hoekman, James Stefano en Dennis Baars. Stuk voor stuk steengoede zangers die zijn ontdekt bij onder andere ‘The Voice’, bij ‘Bloed, Zweet & Tranen’ of die als individuele zangers al enige successen hebben geboekt.

Edwin van Hoevelaak (producer van o.a. Nick & Simon, Jeroen van de Boom en Wolter Kroes) en Chris Hof (singer/songwriter voor o.a. Alain Clark en Bastiaan Ragas) zijn samen gaan schrijven en produceren voor de groep. Nieuw en uniek repertoire. Vrolijke volkspop liedjes met een meerstemmige vocale invulling.

Beschrijving optreden:

Een energieke set met bekend repertoire van eigen bodem in een geheel eigen jasje. In de set komen klassiekers als “Zondag” van Rob de Nijs voorbij en “Ik Wil Jou” van Polle Eduard. Daarnaast een medley met de grootste Nederpop hits waaronder “Smoorverliefd” van Doe Maar, “Zwart Wit” van Frank Boeyen Groep en “Een Zomer Lang” van Splitsing.


Uitgelicht filmpje

Stad en Land

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Stad en Land

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team