Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

1 reviews
 
De hoofdfoto van Stef Ekkel

Gage vanaf € 1.995,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid A-set tot 400 personen
Bezetting 1 persoon
Genre Nederlandstalig

Stef Ekkel


Wie kent deze spontane zanger uit Kampen inmiddels nog niet?

Stef werd geboren op 9 augustus 1980 op de Plantage 7 in het hartje van Kampen waar zijn ouders destijds de uitbaters waren van het gezellige café de Boterton. In het café en in huis werd bijna niets anders gedraaid als Nederlandstalige muziek en het Nederlandse lied werd Stef dan ook met de paplepel ingegoten. In zijn jonge jeugdjaren moet zijn interesse voor het zingen dan ook zijn ontstaan, want op 4 jarige leeftijd zong Stef al vele liedjes van voor tot achter helemaal mee!!!

Het was pas op 29 april 1998 dat Stef zijn allereerste optreden gaf, maar niet zonder succes. Meerdere boekingen volgden al snel en via een goede kennis kwam Stef in contact met een van zijn huidige tekstschrijvers Jacques van Eijck. Zij hadden namelijk nog een liedje op de plank liggen die nog niet eerder was uitgebracht en die zeker weten geschikt zou zijn voor Stef. Er werd een tekst geschreven en een nieuw arrangement gemaakt en het vrolijke liedje "Op ’n terrasje" was geboren. In 2001 werd deze wederom in eigen beheer uitgebracht op single en dit betekende de definitieve doorbraak van Stef, want dit vrolijke zomerse liedje stond maar liefst 8 weken lang in de Nederlandse Top 20.

Inmiddels is Stef 27 jaar en heeft hij al een aantal hits op zijn naam staan. Ook is hij regelmatig te horen en te zien op de lokale, regionale en landelijke Radio en TV en natuurlijk niet te vergeten de vele piratenstations die het Nederlandse lied nog altijd een warm hart toedragen.

>

Uitgelicht filmpje


Klanten ervaringen


Leo

Stef Ekkel kreeg een goed opgewarmde zaal voor zijn neus en vanaf zijn eerste liedje had hij het publiek al op zijn hand. Blijkbaar vond hij het zelf ook erg gezellig, want hij is iets langer opgetreden dan afgesproken was, puur omdat hij het zelf ook goe

  Professionaliteit
  Communicatie
  Ambiance

Stef Ekkel

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Stef Ekkel

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team