Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Stepherd & Skinto

Gage vanaf € 1.000,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid  incl.a-set/monitorset
Bezetting 2 personen
Genre Urban & Beats


Stepherd & Skinto


Op zichzelf zijn Stepherd en Skinto al geboren entertainers, maar wanneer de twee rappers hun krachten bundelen, ontstaat er een bijzondere chemie en aanstekelijk plezier. Dat blijkt wel uit de energieke liveshows die zij verzorgen, hun een eigen programma ´Mooiboys on the road´ voor muziekzender XITE en verschillende gezamenlijke releases. Zo verschenen in 2014 de 'Mooiboy Fissa' EP en diverse singles via Nouveau Riche Music. Ook voor die tijd timmerden de rappers stevig aan de weg.

Skinto maakt al jaren furore in zowel de hiphopscene als het elektronische circuit met zijn aanstekelijke, energieke raps en zang met Jamaicaanse tongval. Zijn sound loopt uiteen van Dubstep, Grime en 2-Step tot Hiphop, R&B en Drum and Bass. Hij deelde het podium veelvuldig met het collectief Nebulon (waar o.a. ook NoizBoiz en Zwart Licht deel van uitmaken) en bouwde een uitmuntende live reputatie op, waarin energie de rode draad vormt.

Stepherd maakt sinds jaar en dag onderdeel uit van Nouveau Riche (waar o.a. ook Mr. Polska en Jebroer deel van uitmaken). Hij was onder andere te horen op compilatiealbums 'Alziend Oor', trad met het Nouveau Riche collectief op op verschillende grote festivals en tourde meerdere keren door Nederland en België. Deze zelfbenoemde 'Funk Soul Brother' maakt energieke elektronische tracks met Boaz van de Beatz maar ook soulvolle oldschool hiphop met een discogevoel.

Deze podiumbeesten speelden voor duizenden mensen op grote festivals als Mysteryland, Appelsap, Paaspop en Solar, maar weten zelfs het kleinste publiek crowdsurfend achter te laten in extase. Hun doel? Het begrip 'feest' naar een hoger niveau tillen met behulp van een muzikale cocktail aan hiphop, UK-bass en elektronische sounds.

In de zomer van 2014 trokken Stepherd & Skinto zich terug in de studio met producers Project Money. Terwijl heel Nederland zomervakantie vierde, werkten de mooiboys aan nieuw repertoire.
Het harde werk werpt zijn vruchten af want enkele maanden later scoren Stepherd & Skinto een gigantische hit in België met het nummer 'Banaan' (in samenwerking met Jebroer en Jayh). Het nummer belandt op alle playlists, staat wekenlang in de Top 10 van de Ultra Top 50 genoteerd en de bijbehorende clip wordt miljoenen keren bekeken.

De volgende single 'Brak Obama' wordt lovend ontvangen in eigen land. Op een door Project Money, Big2 en Boaz van de Beatz geproduceerde track rappen de mannen over de nasleep van een intensief uitgaansleven. Met uitbundige support van radiozenders 3FM, FunX en Slam!FM groeit 'Brak Obama' uit tot hét lijflied voor zware weekenden.

In april roept 3FM Stepherd & Skinto uit tot 'Serious Talent'. Een 3FM Serious Talent is een artiest of band uit Nederland waar 3FM van denkt dat het een serieus talent is. Elke twee maanden worden acts uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Zij krijgen airplay op 3FM, en komen regelmatig langs in de studio. "Serious Talent is dé springplank naar roem, sex, drugs en Rock 'n Roll. Yeah!" aldus de zender.

Wat Stepherd & Skinto betreft, is dit slechts het begin van een duizelingwekkende achtbaanrit waar voorlopig nog geen einde aan komt.


Uitgelicht filmpje

Stepherd & Skinto

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Stepherd & Skinto

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team