Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Sugar & Spice

Gage vanaf € 875,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Duo
Duur avondvullend
Geluid A-set tot 300 personen
Bezetting 2 personen
Genre allround

Sugar & Spice


Sugar & Spice and everything nice” zo gaat het bekende Amerikaanse gezegde. En de naam Sugar & Spice verraadt het eigenlijk al een beetje. Soms zoet, soms pittig, en verder alles wat leuk is. Vanwege de unieke combinatie die Wendy en Dave vormen, is Sugar & Spice werkelijk tot alles in staat.

De interactie die Wendy en Dave hebben, zowel samen als met het publiek, is bijna uniek te noemen. Ze zijn volledig op elkaar ingespeeld en hebben de grootste lol samen. Werkelijk niets is ze te gek!

Door hun jarenlange ervaring in de entertainment business weten ze precies hoe ze een feest of evenement aan moeten pakken en kunnen zij op elke situatie feilloos inspelen. Of het nu gaat over jazzy songs, leuke dansliedjes, of snoeiharde rock zoals Rammstein, Sugar & Spice brengt het allemaal even overtuigend.

Afgelopen zomer hebben ze hun eerste eigen hitje gehad met “De zon achterna”, een ’s zomers liedje opgenomen in de studio van Frank van Etten, en dit smaakte zo naar meer dat er wederom plannen zijn om een nieuwe single op te gaan nemen.

Kortom, Sugar & Spice is niet zomaar een standaard duo, het is DE smaakmaker voor uw feest!

Duo Sugar & Spice is avondvullend te boeken, maar ook als tape-act van 30 minuten.


Uitgelicht filmpje

Sugar & Spice

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Sugar & Spice

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team