Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Superb Voices

Gage vanaf € 1.500,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 40 of 2 x 20 minuten
Geluid A-set tot 125 personen
Bezetting 3 personen
Genre in overleg                               

Superb Voices


Met een schat aan ervaring op topniveau bieden deze 3 charmante zangeressen een zeer gevarieerd programma. Dat kan als losse act, maar ook avondvullend met complete band, zowel akoestisch als versterkt.

Met hun Voca' la Carte Menu zingt Superb Voices akoestisch aan tafel en uw gasten kiezen hun favoriete songs van een muzikale menukaart (er is ook o.a. een X-Mas Menu).
Een bedrijfslogo kan aan de menukaart toegevoegd worden en eventueel kan er een speciale tekst gemaakt worden. Superb Voices kan ook ingezet worden als Entree act bij binnenkomst van uw gasten.

Uw zakelijke relaties met kerst verrassen? The Ladies kunnen ook namens u een op maat gemaakte vocale kerstwens (Voice Message) voor uw relaties op kantoor brengen. Zie daarvoor ook de bijlage Folder X-mas.

Uiteraard is Superb Voices ook te boeken met een Live band, in de kleinste bezetting alleen met pianist of gitarist, uit te breiden met bassist en/of percussionist, zowel akoestisch als versterkt.
Met Superb All Inclusive kiest u voor een bezetting geschikt als avondprogramma met een mooie opbouw, bijvoorbeeld: Voca' la Carte aan het begin, daarna bij de opbouw van de avond een kleinere band bezetting en later op de avond de gehele showband voor een spetterend en swingende afsluiting van uw event. Superb Voices werkt met topmusici uit eigen land, o.a. Jean louis van Dam (piano), Frits Landesbergen (vibrafoon), Eric Timmermans (bas), Arthur Lijten, Ruud Baron, Jai Jai Vos en Jeroen de Rijk. Voor een professionele geluids- en licht set kan tevens worden gezorgd.

Geschikt entertainment voor congressen of beurzen, presentaties, wijnproeverijen, golfclubs, huwelijksceremonie, tuinfeesten, herensociëteit, ladies events etc.
Kortom, in goed overleg creëert Superb Voices de perfecte muzikale invulling bij uw event. De drie zangeressen (voorheen Femme Vocale) zijn allround en vakkundig.
Nathaly Masclé, Liane Hoogeveen en Lucette Snellenburg (The Voice 2014).


Uitgelicht filmpje

Superb Voices

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Superb Voices

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team