Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Tentverhuur

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tentverhuur
Alles is bespreekbaar
Vraag vrijblijvend informatie

Tentverhuur


Bij het organiseren van een feest, evenement of speciale gebeurtenis kan het vinden van een juiste locatie een probleem opleveren en kunnen tegenvallende weersomstandigheden van grote invloed zijn op een openlucht evenement.

Het huren van een tijdelijke en flexibele oplossing maakt een eind aan deze problemen. Bij LB Entertainment kunt U onder andere terecht voor het huren van een feesttent, partytent, ijsbaan, spantent, aluhal, pagode, werktent, etc.

Want wij weten als geen anders dat er nogal wat bij komt kijken om uw gasten zorgeloos te ontvangen. Onze accomodaties zijn dan ook multifunctioneel inzetbaar voor alle denkbare evenementen of bijeenkomsten, hoe groot of klein deze ook zijn.

U ontvangt uw gasten altijd met comfort, klasse en een creatieve uitstraling.

LB Entertainment werkt uitsluitend met een aantal betrouwbare partners op dit gebied, zodat kwaliteit altijd gegarandeerd is!


Uitgelicht filmpje

Tentverhuur

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Tentverhuur

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team