Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van The Bitterballs

Gage vanaf € 1.995,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid A-set tot 400 personen
Bezetting 3 personen
Genre Rock 'n Roll

The Bitterballs


The BitterBalls is een Rock’n Roll formatie uit Nederland. De groep geeft een jaren 50 gevoel aan moderne popliedjes. Enkele voorbeelden hiervan zijn "I Gotta Feeling"van The Black Eyed Peas en "Rehab" van Amy Winehouse.

Ook de Rene Froger hit "Nobody Else" is van een BitterBalls sound voorzien. Oude liedjes worden op verrassende en herkenbare wijze weer nieuw als The BitterBalls zich erover ontfermen.

Het mag geen geheim zijn dat de bandleden Rogier, Koen en Chris zich sterk hebben laten inspireren door de internationaal scorende groep The BaseBalls. Bij wijze van toeval ontstond bij Rogier het idee om een vergelijkbare groep te formeren. Dit idee wordt gelijk opgepakt met zijn muzikale vrienden Koen en Chris. Enkele dagen later rolt de eerste BitterBalls cover uit de studio. In familiaire kring wordt er laaiend enthousiast gereageerd op de track. Vanaf dat moment besluiten de mannen om het project voort te zetten en aan meerdere nummers een BitterBalls draai te geven. Met deze eigen creativiteit en producties wil de formatie graag laten zien veel meer te zijn dan een BaseBall spin-off.

Hun live tour bestaat uit eigen creaties van internationaal bekende tophits. Een feest van herkenning, maar dan anders! Een Rock en Roll Show waar de energie vanaf spat.


Uitgelicht filmpje

The Bitterballs

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over The Bitterballs

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team