Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van The Elements

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Openingsact voor opening
Duur 1 x 10 min.
Geluid In overleg
Bezetting In overleg
Genre Openingsact voor opening


The Elements


De show kan worden uitgebreid of langer opgevoerd worden naar wens. Wilt u uw eigen product, merk of dienst in de act verwerkt hebben? Dan is dit mogelijk. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

U zoekt een spectaculaire act voor een opening. Wij verzorgen meerdere verschillende acts voor uw bedrijfsfeest, privefeest of congres?

Het zal duidelijk zijn dat het bekende thema ‘elementen’ de hoofdrol speelt in deze openingsshow. Ook is deze act geschikt voor de opening van uw festival of theaterevenement en zal iedereen zich nog lang herinneren. Of het nu gaat om de opening van een zwembad of de opening van een winkelpand, wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met vele openingsacts.

Korte sfeeromschrijving: Water, vuur, lucht en aarde vormen uiteraard de basis van deze indrukwekkende openingact. Een uitbundige strijd tussen de elementen met een feestelijk eind. Elements is een act waarbij de wind voelbaar is voor het publiek en waar de vonken letterlijk vanaf vliegen.


Uitgelicht filmpje

The Elements

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over The Elements

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team