Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van The Entertainers Pianoshow

Gage vanaf € 2.450,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Pianoshow
Duur avondvullend
Geluid A-set tot 150 personen
Bezetting 3 personen
Genre pianoshows

The Entertainers Pianoshow


Wanneer twee doldwaze pianisten opgezweept door een swingende drummer hun meezingers en virtuositeit in de strijd gooien dan gaat het dak er af. Het publiek zingend en swingend op de banken krijgen dat is hun uitdaging. Van Fats Domino naar the Beatles en via Hazes naar de Pointersisters.

Alles kan, van Zwiebertje tot Queen en wat er muzikaal gesproken tussen zit. The Entertainers Pianoshow is als een levende jukebox en dus zijn verzoeknummers welkom.

Dit typisch Amerikaanse entertainment concept kent geen gelijke in toegankelijkheid en flexibiliteit. Toegankelijk omdat er geen onbekende nummers worden gespeeld, en flexibel omdat nummers niet altijd helemaal afgemaakt worden maar soms al halverwege overgaan in de volgende hit.

Deze entertainmentkraker is inzetbaar op kleine en grote feesten en van bruiloft tot partycentrum. Meemaken, meedoen en meebeleven zijn de sleutelwoorden van dit tot nu toe onovertroffen concept dat zich keer op keer op elk denkbare locatie bewijst.

Note: eventueel ook te boeken met extra licht en geluid. Informeer vrijblijvend naar de prijzen. 


Uitgelicht filmpje

The Entertainers Pianoshow

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over The Entertainers Pianoshow

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team