Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van The Guys N' Dolls

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid A-set tot 400 personen
Bezetting 4 personen
Genre Oldies

The Guys N' Dolls


De Britse formatie Guys n’Dolls gaan weer optreden in de originele bezetting.
De band , die bestaat uit de leden Julie Forsyth, Martine Burnett, Thereza Bazar, David van Day, Paul Griggs and Dominic Grant geeft deze zomer een concert in Nederland onder de naam"Guys n’Dolls Re-United".

Het concert in Nederland is de aftrap voor een groot aantal internationale optredens voor de groep. Naast Nederland zijn de drie zangers en de drie zangeressen ook te zien op podia in Belgie en in Engeland.

Een registratie van de concerten verschijnt later op DVD en CD. De popgroep werd opgericht in 1974 als tegenhanger van de Zweedse groep Abba.

Ruim tien jaar was de band actief en scoorde hits in verschillende Europese landen met liedjes als "You don’t have to say you love me, Broken Dreams, Our Song , en hun mega hit "You’re my World".

Na het uiteenvallen van de band in 1985, gaan Grant & Forsyth verder als Duo. Met hulp van de Nederlandse producer Peter Koelewijn oogsten ze veel succes met diverse country albums. Martine Burnett scoort in 1989 nog een hit met Rob de Nijs met de single, duet ( Ik hou alleen van jou". Van Day en Bazar, verlaten de Guys n’Dolls al eind jaren zeventig. Zij richten het duo Dollar op die in Engeland diverse top 10 hits scoorde.


Uitgelicht filmpje

The Guys N' Dolls

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over The Guys N' Dolls

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team