Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van The recipe

Gage vanaf € 3.995,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Coverband
Duur 3 x 50 min. ( in 4 uur)
Geluid incl.licht/geluid tot 350 p.
Bezetting 7 personen
Genre Allround


The recipe


Dé non-stop partyband: alle hits in de mix, natuurlijk live gespeeld met veel energie en enthousiasme waarmee we ons als coverband elke show onderscheiden! Met een menukaart vol dansbare hits in de mix en de beste ingrediënten zorgt ons recept voor FEEST: entertainment op het podium, interactie met het publiek en een volle dansvloer, The Recipe brengt elk feest tot het kookpunt.

Hoe is The Recipe ontstaan? Vaak misten we iets op een feest met muziek, misschien herken je het:

•    we vonden live bands vaak saai: ze spelen meestal lange nummers en nét als het feest op gang komt wordt dit hinderlijk onderbroken door pauzes tussen de nummers.
•    bij een DJ misten we het gevoel van een dampende echte live band en viel er voor publiek weinig te genieten omdat er op het podium niets gebeurt.

The Recipe is the best of both: snelheid en afwisseling van alleen de beste hits zoals je kent van een DJ, gecombineerd met show, entertainment en alles helemaal live gespeeld door een professionele topband. Je hoeft dus nooit meer te twijfelen tussen band en DJ voor jouw feest! 

Hier is dat feestje! 
We garanderen 100% dansbaarheid en geen moment verveling en maken dit op alle mogelijke feesten waar. De beste manier voor jou om hier zelf achter komen is te proeven van ons recept, het liefst live bij een (openbaar) optreden of anders via het materiaal op deze site: oordeel zelf maar! Wij spelen om van elk feest een succes te maken, dat maakt The Recipe tot de ultieme feestband.

Note: 
Prijs The Recipe standaard voor geluid tot 1000 personen € 4195,00 ex BTW ex Buma
Prijs voor XXL Show vanaf € 5295,00,00 incl. licht/geluid tot 350 pers
Prijs XXL show met geluid tot 1000 personen € 250,00 ex BTW extra .
De bedragen zijn *Inclusief LED-screens, laser, CO2- en confettikanonnen.
De band speelt binnen een tijdsbestek van 4 uren, met een opbouwklaartijd van 60 minuten ervoor. Voor eventuele extra uren voor- of achteraf zullen wachturen in rekening worden gebracht.


Uitgelicht filmpje

The recipe

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over The recipe

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team