Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Thomas Berge

Gage vanaf € 2.975,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid incl. A/M-set
Bezetting 1 persoon
Genre Nederlandstalig


Thomas Berge


2015 was een top jaar voor een van de best geboekte artiesten van het jaar: Thomas Berge! Zo was hij onder andere 9 afleveringen lang te zien bij ‘De Zomer Voorbij’ op Nederland 3, deed hij mee met ‘Holland zingt’ op SBS 6, stond hij tweemaal in een uitverkochte Ziggodome tijdens Disney in Concert, was hij te zien op het Trosfeest op het plein en had hij vele succesvolle optredens door het hele land.

Inmiddels is het album ‘Berge Verzet’ met de nummers ‘Alleen Omhoog’, ‘Zonder Jou’ en ‘Morgen’ bekroond met een Tros Sterren.nl Award voor Beste Album.

Thomas heeft dit jaar ook veelvuldig opgetreden met zijn eigen band ‘The Dukes’. De bandleden komen uit diverse muzikale hoeken zoals blues, rock, pop en jazz en hebben bijna allemaal een gerelateerde opleiding genoten zoals de Rockacademie of het Conservatorium. De een stond al eerder on stage in Paradiso, 013 en Eurosonic Noorderslag, de ander trad reeds op met George Baker, Stevie Ann en Paul van Loon.

Wilt u een avondvullend programma? Dat is natuurlijk geen enkel probleem. De band kan naast de set met Thomas van 60 minuten nog 2 eigen sets van 45 minuten spelen. Zij hebben 2 fantastische zangeressen die tijdens deze sets als lead zangeressen fungeren. Ze spelen onder andere nummers van Bruno Mars, Pharell Williams, Robin Thicke, Ed Sheeran, Nielson, Katy Perry, Queen, James Brown en vele anderen. Kortom: de bekendste Nederlandse popsongs komen voorbij maar uiteraard ook de huidige Top 40! Deze jonge enthousiaste club muzikanten denkt mee met de klant en speelt nummers van nu maar natuurlijk ook bekende klassiekers. Natuurlijk zingt Thomas zijn bekende hits zoals 'Alleen omhoog', 'Kon ik maar even bij je zijn', 'Ik vertrouw je niet meer', 'Ieder moment' en 'Zonder jou'.
Zij nemen standaard een DJ mee die tijdens de pauzes van de band en evt. de afterparty draait. Een complete avond vol muziek voor jong en oud!

Tot slot ziet ook 2016 er voor Thomas Berge erg positief uit met de release van een nieuw album en diverse TV optredens in de planning.

Donderdag 14 april kwam de nieuwe single "Beter Bij Mij" van Thomas Berge uit.

Na 1 dag stond dit vrolijke nummer al op 1 in de iTunes Top 100! Een mooie bekroning op het harde werk.

Beleef ‘The Thomas Berge Experience’ nu!

Note: Gage band optreden 1x 60 minuten: € 5.250, incl. M-set
Gage band optreden avondvullend (2x 45 minuten en 1x 60 minuten): € 7.500, incl. M-set, FOH tafel en technicus, DJ en benodigdheden tijdens de pauzes.


Uitgelicht filmpje


Thomas Berge in het nieuws

Thomas Berge

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Thomas Berge

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team