Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Tim Douwsma

Gage vanaf € 1.995,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid incl. M/ B-set
Bezetting 1 persoon
Genre Nederlandstalig


Tim Douwsma


Toen Tim nog jong was deed hij eigenlijk nooit iets met zingen, wel deed hij altijd mee aan de plaatselijke playbackshow. Dit won hij af en toe ook nog.

Na zijn middelbare school heeft Tim op het cios, een sportopleiding, gezeten. Hij wist al snel dat dit niks voor hem was en is daarmee gestopt. Hij wilde liever richting acteren en zingen gaan.

Ondertussen heeft hij ook nog aan modellenwerk gedaan. Daarnaast heeft hij zich ingeschreven bij het castingbureau Harry Klooster, hij dacht hiermee niet specifiek iets te bereiken, maar wilde het toch proberen. Al snel kon hij auditie doen voor de rol van Noud Mulder uit de soap Goede tijden, slechte tijden. Hij kwam bij de laatste 3, maar haalde het helaas nét niet.

Ook heeft Tim nog auditie gedaan voor de programma’s; ‘Het huis Anubis’, ‘Spangas’ en ‘ONM’. In ONM heeft hij uiteindelijk een gastrol gespeeld, waar je hem 2 keer hebt kunnen zien. Vlak daarna kwam het programma ‘So you wannabe a popstar’ op z’n pad, waarin hij 5e is geworden.


Uitgelicht filmpje


Tim Douwsma in het nieuws

Tim Douwsma

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Tim Douwsma

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team