Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Tom Haver

Gage vanaf € 895,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Tape-act
Duur 1 x 30 minuten
Geluid incl. kleine geluidset tot 125 pers.
Bezetting 1 persoon
Genre Nederlandstalig

Tom Haver


Tom Haver kwam in 1976 ter wereld in Callantsoog in het topje van Noord-Holland. Van jongs af aan vindt Tom zingen al een heerlijke bezigheid en doet het dan ook altijd vol overgave. Op 10 jarige leeftijd staat Tom voor het eerst op de planken als "troubadour" tijdens de eindmusical van zijn lagere school. Nadat zijn studie is afgerond gaat Tom aan het werk in Bob’s Party Palace Uitgeest. In de skihut in Rotterdam wordt hij vervolgens spontaan aangenomen en Tom staat hier anderhalf jaar lang 5 dagen in de week als vaste zanger. Hij blijft nog wel actief als Dj in Bob’s. Als afsluiting van deze periode gaat Tom als dj/zanger een zomer lang knallen op Chersonissos, Kreta.

In 2006 krijgt hij de kans om samen met 2 oude collega dj’s een cd op te nemen. De single komt in de top 20, de clip komt op TMF en de Jumping Jacks zijn een feit! Tom besluit om zich vanaf dit moment helemaal te focussen op muziek. Sinds 2006 is hij als zanger een vast onderdeel van het entertainment team in Bob’s. Daarnaast kun je hem nu al 4 jaar iedere winter in de Oostenrijkse skigebieden vinden waar hij staat te zingen en te draaien. Op een avond stappen in café Bolle Jan waar hij een paar nummers mocht zingen word hij gevraagd om af en toe ook eens in Bolle Jan te komen zingen. Deze eer en kans grijpt hij dan ook met beide handen aan en inmiddels staat Tom ook als een van de vaste artiesten op het podium in Bolle Jan.

De boekingen voor het zingen nemen een grote vlucht, niet alleen in Nederland maar ook Oostenrijk, Spanje en zelfs Amerika. Tom ontwikkeld zich tot een zanger met een stem van allure en een unieke uitstraling. Met de Nederlandse remake van Braziliaanse wereldhit `Ai Se Eu Te Pego` In januari 2012 scoort Tom Haver via You Tube inmiddels al ruim 250.000 hits met 'Samen Vanavond '.  Het befaamde dansje uit dit nummer nu ook succesvol in de vaderlandse discotheken en... op de sportvelden.


Uitgelicht filmpje

Tom Haver

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Tom Haver

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team