Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Tom Swoon

Gage OP AANVRAAG

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Bekende DJ
Duur 1 x 60 min.
Geluid In overleg
Bezetting 1 persoon
Genre Bekende DJ


Tom Swoon


Tom Swoon (voorheen bekend als Pixel Cheese), is geboren op 6 juni 1993 in het stadje Goleniow in Polen Zijn interesse in muziek was er al op jonge leeftijd. Tom was gefascineerd door rock muziek en startte zijn eifen rockband met wat vrienden toen hij 14 was. Spelen op een guitaar was zijn grote passie. Toen hij 17 was, ontdekte hij de electronische dans muziek  (EDM) en hij liet zich daarbij inspireren door artiesten als Deadmau5 en Daft Punk.

De jaren daarna leerde Tom beetje bij beetje het vak van DJ. Door veel te oefenen werd hij beter en beter in het mixen, wat hij ook in de praktijk bracht door te gaan draaien in een lokale club. Toen hij zich alle DJ skills had eigen gemaakt, spaarde hij wat geld en kocht fatsoenlijke, professionele DJ apparatuur. Daarmee transformeerde hij zichzelf van een slaapkamer DJ naar een succesvolle DJ met een goed neus voor muziek produkties. In slechts 6 maanden tijd maakte Tom zijn eigen bootlegs en mixen in zijn eigen studio. Deze mixen werden prompt gedraaid door artiesten als Nervo, Gareth Emery and Laidback Luke. Zijn bootleg David Guetta & Avicii vs. Laidback Luke – Till Sunshine, die uitkwam onder zijn bijnaam Pixel Cheese, had meer dan 15 miljoen vieuws op YouTube en was daarmee 1 van de best bekeken en beluisterde bootlegs ooit!

Na dit grote succes volgde eind 2011 zijn eerste officiele remix van Gareth Emery’s single “Tokyo” die prompt hoog eindige in de Beatport Top 100. Deze remix werd opgevolgd door twee succesvolle mixen voor  Steve Aoki and Kaskade, de twee grote pijlers van de moderne electronische dans muziek. Tom was op weg op zijn eerste eigen single te releasen in 2012, genaamd "Elva".Deze single kreeg support van Tiesto en was daarmee de aanjager voor Tom's carriere en zijn eerste, grote Europese tour.


Uitgelicht filmpje


Filmpjes

Tom Swoon

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Tom Swoon

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team