Hulp nodig bij de muzikale invulling van uw evenement?
BEL 0412 - 40 70 10
Druk op deze knop om te bellen

Er zijn nog geen reviews...
 
De hoofdfoto van Troubadour Hans De Cock

Gage vanaf € 495,00

Deze prijs is excl. 6% BTW.
BUMA-afdracht 7% VERPLICHT!
Prijswijzigingen voorbehouden.

Boekingsinformatie

Troubadours-act
Duur 3 x 45 minuten  in 3 uur
Geluid n.v.t.
Bezetting 1 persoon
Genre walking entertainment


Troubadour Hans De Cock


Hoe vertaal je het Franse Joie de Vivre? Met levenslust? Of moeten we tot onze schande bekennen dat we daar geen goed Nederlands woord voor hebben?

Vraag het Hans de Cock en hij zal dit volmondig beamen. In zijn zang, en zijn gitaar- en accordeonspel klinkt de sfeer van het land door waar de dingen best een dagje kunnen wachten, als vandaag de zon schijnt of de wijn nog beter smaakt dan gisteren. En zijn stijl ademt dat ook uit. Lopend van tafel tot tafel is er altijd tijd voor een praatje dat als vanzelf overgaat in alweer zo'n heerlijke musettewals of een liedje van Bécaud, Piaf, Dassin, Brel of Ferrat.

Maar ook het Engelstalige gitaarrepertoire is hem toevertrouwd. Zijn repertoire omvat ruim 300 titels, vooral Nederlands-, Frans- en Engelstalig. Meestal zijn zijn optredens onversterkt, maar hij beschikt ook over een kleine geluidsinstallatie (4 x 60 W.) en een draadloos systeem, waarmee het ambulante karakter van zijn optredens bewaard blijft.

Hans de Cock houdt van vreemde opdrachten: een optreden in de bajes of in Caïro, een vreemd kostuum of een op maat geschreven lied, hij ziet het als een uitdaging! Hans de Cock is een bewogen entertainer, bij elk publiek feilloos inschattend op welke toon het aangesproken wil worden. Hans de Cock speelt geen muziek, hij bréngt muziek.

Optreden 4 x 45 minuten binnen 4 uur € 550,-
Optreden 3 x 45 min ( 3 uur) met saxofonist € 795,- ex
Optreden 4 x 45 min ( 4 uur) met saxofonist € 895,- ex


Uitgelicht filmpje

Troubadour Hans De Cock

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw boeking binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


ContactpersoonInformeer over Troubadour Hans De Cock

Alle velden met een sterretje zijn verplicht om in te vullen. Wij gaan namelijk direct van start als wij uw informatie aanvraag binnenkrijgen. U krijgt een ontvangst bevestiging van dit formulier op de mail zodat u weet dat het verzoek is aangekomen.

Optreden


Vertel ons wat over uw evenement of feest.

Contactpersoon


De contactgegevens worden opgeslagen in een cookie zodat u het maar een keer hoeft in te vullen.


Uw aanvraag wordt verwerkt...

Inladen van artiesten... Een moment aub

Uw aanvraag is verwerkt!

Beste ,

Bedankt voor het invullen van ons formulier!

U heeft op een bevestiging ontvangen van uw aanvraag. Wij proberen altijd zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling te nemen.

Met vriendelijke groet,
Het LB-Entertainment Team